Recensioner

Fredrik Gripenstern

The Trail Of Light HealerRecensioner

Här kan du läsa diverse recensioner och upplevelser från mina klienter.

Så omhändertagen och trygg är det sällan jag känt mig. Från början till slut så känner man kärleken från källan.

 

Det är en perfekt blandning av rensande & påfyllande som sker under sessionerna. Starka, mjuka och kärleksfulla energier som vet vad jag behöver. Perfekt efter T3 arbete med Isilia.

 

Fredrik är unik, varm & inkännande. Även om jag inte alltid vet vad som behövs, så efter lite frågor så har Fredrik svaret:)

 

Det bästa är att få känna sig så trygg och i tillit till mig själv och källan.

 

Att bara rensa hjälper inte hela vägen, utan att också öppna och återknyta kontakten med ursprunget/källan.....bara jag skriver om det så känner jag kärlek flöda i mitt hjärta. Tack Fredrik!

 

Kram Jane

Min första kontakt med Fredrik var via 21 dagars healingen. 

 

Denna kollektiva kurs har gett mig mycket andlig näring, i flera former: skriftligt material som hjälpt mig att navigera i och förstå min egen andliga utveckling; privat Facebook-grupp med live sessioner för att konkret arbeta med gruppens energier; och individuellt energistöd.

 

När jag hade kommit en bit på vägen i min egen healingprocess, var nästa naturliga steg att hjälpa min familj att få det bättre. 

Fredriks djupgående familje-clearing var då det självklara valet.

 

Under familje-clearingen arbetade vi energimässigt med samtliga familjemedlemmar - utan att de behövde vara fysiskt närvarande, vilket var smidigt. Vi identifierade djupt rotade negativa mönster av beteenden och tanke-konstruktioner, som hade försvårat eller t.o.m. blockerat kommunikationen mellan familjemedlemmar under flera generationer, och löste gemensamt upp dessa mönster. Vi gjorde också en ceremoni för att markera ett avslut, och låta hela familje-systemet gå vidare till högre frekvenser.

 

Därefter har jag fått hjälp med specifika områden där jag har fastnat i vissa perioder: att jorda mig, att vara centrerad - snarare än att absorbera energier från omgivningen -, att connecta med högfrekvent energi för inspiration, osv.

 

Fredrik har en unik förmåga att integrera olika nivåer av information (energier, ord, intentioner), och att skräddarsy sessionerna efter kundens behov i stunden. Med hans trygga och intuitiva vägledning får du alltid precis det du behöver, precis när du behöver det.

 

Jag är mycket tacksam över allt som Fredrik har gjort för mig och för min familjs välmående, och är mer motiverad än någonsin att seriöst fortsätta min andliga utveckling.

 

Susanna, 35 år

Jag har upptäckt en ny terapiform som passar mig alldeles förträffligt. En form av resonerande samtal blandat med bön "ordets kraft" och distanshealing från Fredrik.


Våra sessioner har haft en fin inverkan på mig. Känner mig mer lugn och säker, min inre stress som jag burit med mig så länge är helt plötsligt som bortblåst.


En fin kombination av lugnande, fördjupande samtal och healing från Fredrik som jag starkt rekommenderar att pröva. // Gunnar 

© Copyright. All Rights Reserved. 

Gripenstern Consulting 2019 - 

TRAIL OF LIGHT

Trail of light kommer av en inre upplevelse som utvecklats sig genom många år av djupt inre arbete.

KONTAKT

Gripenstern Consulting

sjöstigen 1, 33377

Burseryd, Sverige

fredrik@enlightenmentconsult.com

+46 (0) 701 10 47 75

ÖPPET TIDER

Om du vill boka personligt besök i Burseryd så kontakta mig på email eller på telefon.


I övrigt så är det bokningskalenderns tider som gäller.