Om mig

Fredrik Gripenstern

The Trail Of Light Healer


Lite om min historia


Mitt namn är Fredrik Gripenstern och jag föddes på 70-talet. Jag växte upp i en helt vanlig arbetarfamilj i Jönköping. När jag var yngre jobbade jag som glasmästare & truckförare men har alltid haft en inre dragning till det spirituella.När jag var runt 5-6 år så började jag få upplevelser som var utanför det ordinära dagsmedvetandet. Jag började få kraftiga kundaliniresningar & strömmningar i kroppen, jag kom ihåg att jag ofta blev paralyserad av en enorm kraft som strömmade genom mina chakran när jag låg & vilade hemma i soffan. Jag var fullt medveten när det skedde men kroppen var helt omöjlig att få liv i...


Jag visste inte då vad det handlade om och jag berättade inte heller förnågon vad jag upplevde.Det som hände var att jag blev väldigt gränslös inombords och det har skapat en hel del utmaningar för mig genom livet, speciellt när jag växte upp. När jag var i mitten på tonåren så började jag få starka gudomliga upplevelser helt spontant som om universumet försökte väcka mig.


Men mitt liv har inte varit en dans på rosor då jag har varit gränslös så har jag också haft en oemotståndlig nyfikenhet för allt, både bra & mindre bra... Det var som om jag skulle få en superkurs i livet innehållande allt ifrån djupa gudomliga upplevelser till tunga perioder med missbruk av olika slag. Men jag tog mig igenom mina prövningar och har i vuxen ålder lärt mig att kontrollera min vibration, frekvens.


När jag var 28 år så började mitt hjärta vakna & jag kom till ett vägsjäl i livet där jag började vända och fokusera på enlightenment. Detta kom helt naturligt djupt innifrån mitt hjärta. Från den dagen så har jag ett liv med spirituellt fokus.


2013 så fick jag ett permanent uppvaknande av kundalinienergin, min spirituella utveckling tog ny fart & inget är sig likt sedan dess. En mer detaljerad beskrivning av mitt kundaliniuppvaknande finns att läsa på denna sidan.


Jag har jobbat med spirituell utveckling & hjälpt folk i olika former sedan 2003, då jag träffade min partner Isilia. Vi reste till Indien och fördjupade oss i inre arbete. Vi reste även runt i Sverige & Norge och hade satsanger & healingar där vi tog emot folk under 2000 talet, detta var en mycket rolig tid. Jag har sedan dess varit involverad i flera projekt och jag drev t.e.x en webbutik under flera år där jag sålde hälskost och skötte flera hemsidor m,m.


2014 så börjde jag & Isilia med våran 21 dagars healing som är ett fantastiskt redskap för spirituell utveckling. Genom detta så tar vi emot mycket klienter för healing och vägledning i olika former.


Här är några utbildningar som jag gjort tidigare:

Reiki 1 och 2 på slutet av 90 - talet

Healing kurser med Paul Scorpen

Den gyldne cirkel i Danmark

Komplementär Medicin i Eksjö 2 år.

21 day process Golden City

10 day deepening Golden City

Anthony Robbins 30 day challenge

Leilani Alexander Mentorship m,m


© Copyright. All Rights Reserved. 

Gripenstern Consulting 2019 - 

TRAIL OF LIGHT

Trail of light kommer av en inre upplevelse som utvecklats sig genom många år av djupt inre arbete.

KONTAKT

Gripenstern Consulting

sjöstigen 1, 33377

Burseryd, Sverige

fredrik@enlightenmentconsult.com

+46 (0) 701 10 47 75

ÖPPET TIDER

Om du vill boka personligt besök i Burseryd så kontakta mig på email eller på telefon.


I övrigt så är det bokningskalenderns tider som gäller.