21 dagars healing

Fredrik Gripenstern

The Trail Of Light Healer

Vad är 21 dagars healing för frekvenshöjning

21 dagars healingen kom till efter att Isilia fick en inspiration sommaren 2014 och sedan dess har den utvecklats och enormt mycket. Vi håller 4-5 omgångar med 21 dagars healing varje år och vad jag vet så är vi de första i sverige som startade med dessa kurser och vi är mycket unika med vår kurs, dess syfte och innehåll.


Vi började att samla intresserade & de flesta var klienter till Isilia, vi förmedlade högfrekvent distans healing varje dag under 21 dagar och fick väldigt bra feedback.


Vi började skicka ut email med instruktioner hur man skulle hantera sina tankar och känslor, sen började det komma in djup inspiration, detta utvecklades till den fantastiska kurs & healing för frekvenshöjnig och personlig utveckling som den är idag. 

Vem har nytta av 21 dagars healing & vad innehåller den?

Våran 21 dagars healing är framtagen & utvecklad för att hjälpa dig som vill vara seriös i ditt inre arbete, som gillar att meditera och vill utvecklas till en bättre och positivare människa.


Vi har haft många kurser sedan vi startade & alla som har varit med stigit i frekvens. Vi testar detta genom kinesiologiskt muskeltest och har David Hawkins scale of consciousness som referensskala.


21 dagars healingen har blivit ett starkt och mycket högvibrerande attraktionsfält och det stiger hela tiden. Detta gör att många av våra deltagare har varit med många gånger då de känner att de har stor nytta i livet att vara kopplad till denna energin och får mycket hjälp & lyft i sin energi.


Dessutom så drar energin upp dåliga och begränsade trossystem och energier från det undermedvetna. Detta sker på grund av den höga frekvens som detta attraktionsfält har. När gamla programeringar & energier kommer upp till ytan så kan högre vibrerande energier ta dess plats och detta påverkar livet enormt då man helt plötsligt attraherar nya mer högfrekventa möjligheter i livet inom livets alla facetter. 


I tillägg till det så har både jag och Isilia aktiv kundalini och detta har alla deltagare stor nytta av då kundalinienergin är väldigt utvecklande och transformerande.


Kursen passar ännu bättre till dig om du:


  • Känner dig klar med problem & lidande
  • Vill komma loss, komma vidare & skapa stor förändring i livet.
  • Är klar med omvägar i lågfrekventa trossystem & helhjärtat vill stiga i frekvens
  • Önskar att finna sanningen med stort S...
  • Vill utveckla dig personligt & spirituellt
  • Är genuint intresserad av enlightenment

Under 21 dagars healingens 3 veckor så kommer vi att fokusera på varje deltagare individuellt förutsatt att du skickat in en bild på dig själv.


Du invensterar 30 minuter till meditation per dag och tid till att läsa kursmaterialet. Du kan kontemplera den högfrekventa informationen under dagen när du jobbar eller tränar eller ligger på soffan på kvällen. Du låter den cirkulera i dina tankar och välkommna den in i ditt undermedvetna där den kommer göra stor nytta. 


Du kommer att få mycket energistöd och vägledning genom dagliga email med kursmaterial och inspiration.


Attraktionsfältet som du kommer i kontakt med under kursen håller alltid över 550 på David Hawkins skala.


Det krävs inga förkunskaper eller att du är väldigt duktig på att meditera, det som är viktigt för att du ska kunna få ut max av kursen är att du har en längtan efter källan (GUD) och vill uppleva sanningen inom dig.


Vi har alltid flera Live Clearing Sessions & chakra / kundalini meditationer i den slutna 21 dagars gruppen på facebook.Vad händer under 21 dagars healingen?

Varje dag under 21 dagar så sitter jag & Isilia i djup meditation med mycket hög frekvens. Under denna tiden så är vår intention att alla deltagare ska få healing, inre upplevelser & känna sig connected till källan inom sig.


Vi skickar inte av vår egen energi till deltagarna, utan vi är alla connected till detta höga attraktionsfält som 21 dagars healingen är.


Vi hjälper genom kursmailen & vår intention deltagarna att öppna upp sitt medvetande och se klart, det som är den eviga källan inombords och som allt är kommit ur i ursprunget.


Vi har fått så fantastiskt mycket fin feedback på våra kurser att glädjen över att dela detta med sökare är så stor. 


Kursen är en källa till inre harmoni & frid och ger alla möjligheten att finna sin riktining i livet där man kan lämna sorg, smärta & förvirring bakom sig. 


Under dessa 21 dagar så är det vanligt att man kan uppleva svängningar i energin & att det kommer upp, dåliga energier & minnen som blivit förträngda tidigare i livet. Det kan även röra sig om ärvda tankekonstruktioner från våra föräldrar och från vår omgivning som vi blivit marinerade i under våran uppväxt.Det som kommer till ytan blir upplyst av den höga frekvensen & intentionen i 21 dagars healingen och löses upp och ersätts med den informationen som deltagarna får i kursmailen.


21 dagars healingen är ett fantastiskt verktyg till att växa & att komma i kontakt med den eviga källan inombors.


© Copyright. All Rights Reserved. 

Gripenstern Consulting 2019 - 

TRAIL OF LIGHT

Trail of light kommer av en inre upplevelse som utvecklats sig genom många år av djupt inre arbete.

KONTAKT

Gripenstern Consulting

sjöstigen 1, 33377

Burseryd, Sverige

fredrik@enlightenmentconsult.com

+46 (0) 701 10 47 75

ÖPPET TIDER

Om du vill boka personligt besök i Burseryd så kontakta mig på email eller på telefon.


I övrigt så är det bokningskalenderns tider som gäller.